• Ligbad verwijderen en een inloopdouche maken

We hebben de badkamer aangepast door het ligbad te verwijderen en een inloopdouche te maken. Hierdoor hebben de bewoners geen moeilijkheden, zoals een opstap, met het douchen. De douche is afgescheiden door een douchewand met schuifdeur. Tevens hebben we tussen de douchewand en muur een kastje op wieltjes op maat gemaakt waar de bewoners de handdoeken e.d. op kunnen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LeoFix B.V. © 2018 | Fregatwerf 89 | 2725 CS Zoetermeer | 079 316 8206 | info@leofix.nl