Aanbrengen van inbraakbeveiligingsvoorzieningen

Er zijn veel manieren om uw huis tegen inbraak te beveiligen, maar wat zijn die manieren en hoe werken ze? LeoFix kan u op maat adviseren en de benodigde beveiligingsvoorzieningen aanbrengen. Een aantal voorbeelden:

Digitale deurspion camera

De digitale deurspion camera zorgt voor extra veiligheid in huis. De camera is te bevestigen in de deur met het LCD scherm aan de achterzijde, zodat voor het openen van de deur te zien is wie er staat. Eenvoudig en ontzettend veilig.

Secustrip / anti-inbraakstrip

Een secustrip / anti-inbraakstrip is een hardstalen strip uit twee delen die over de naad tussen de deur en het kozijn valt, om op die manier tegen te gaan dat inbrekers met behulp van een schroevendraaier, breekijzer of plastic kaart de deur kunnen openen.

De twee hardstalen strips van de secustrip /anti-inbraakstrip vallen in elkaar bij het sluiten van de deur. Hierdoor is de kier van de deur volledig afgedekt waardoor inbrekers dit niet meer kunnen gebruiken om toegang te krijgen.

Dievenklauwen

Bij een naar buiten draaiende deur (of raam), zit het draaigedeelte van het scharnier aan de buitenkant. Hierdoor is dit gemakkelijk door dieven te bereiken, waardoor het kan worden gesloopt om aan de scharnierkant van de deur toegang te krijgen. Wanneer het scharnier verwijderd is kan de deur gemakkelijk uit het kozijn gehaald worden. Een dievenklauw is een stalen pen die er voor zorgt dat de deur niet simpelweg kan worden open gemaakt door het verwijderen of demonteren van het scharnier.

De dievenklauw kan ook aan het scharnier zijn toegevoegd, hierdoor is geen extra montage benodigd, en is de deur direct een stuk beter beveiligd dat met reguliere scharnieren.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Digitale deurspion camera

camera

Secustrip / anti-inbraakstrip